Export

TWINCAR EXPORT

Ook voor export zijn wij een goede, betrouwbare zakenpartner, voor onze eigen klanten maar ook voor derden verzorgen wij graag het exporttraject. U kunt bij ons terecht voor export dienstverlening, transport naar het buitenland,enz. Bel/mail ons voor de mogelijkheden.

Wat is de RDW dienst ED precies?

Met de bevoegdheid export dienstverlening van de RDW kan men voertuigen namens derden voor uitvoer aanmelden. Bijvoorbeeld wanneer u of uw klant een voertuig gekocht heeft bij een partij die dit voertuig niet kan aanmelden voor export omdat deze niet de juiste vergunning heeft. Met ED kunnen wij alsnog de kentekenregistratie in Nederland van dit voertuig beëindigen.

Wat doen wij?

Wanneer u een voertuig gekocht heeft bij een derde partij of uw eigen auto voor export wilt aanmelden kunt u bij ons terecht, wij verzorgen het gehele exporttraject, zoals het afmelden voor export incl. Exportkenteken en kentekenplaten, het verzekeren van het voertuig (14 daagse WA-verzekering) en indien noodzakelijk voorzien van een Douanedocument. Ook kunnen wij via onze partner Cargo International wereldwijd het transport van uw voertuig verzorgen.