Over ons

OVER ONS

Twincar is een modern en onafhankelijk autobedrijf, met ruime ervaring op automotive gebied. Wij zijn gericht op de verkoop van zowel jonge gebruikte dealer auto’s (personenauto’s en bedrijfsauto’s) van alle merken, als voertuigen met wat meer levenservaring.

Twincar heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd onder zowel particuliere als zakelijke relaties in zowel binnen als buitenland Kenmerkend is onze service op maat ,op een door u gewenst niveau. Wat wij ook belangrijk vinden is een persoonlijke benadering, wij nemen graag de tijd voor onze klanten.

Door een efficiënte inkoop kunnen de occasions voordelig worden aangeboden, veelal tegen groothandelsprijzen. Tevens kunt u bij ons uw auto te koop aanbieden (zie onze inkooppagina) en is inruil mogelijk. Het aanbod is altijd ruim en divers. Door ons uitstekende netwerk kunnen wij uw nieuwe auto afleveren zoals u wenst (b.v. onderhoud, restyle, LPG-inbouw, trekhaak, betimmeringen laadruimte enz.) tegen scherpe, marktconforme prijscondities.

Ook voor export zijn wij een goede, betrouwbare zakenpartner, voor onze eigen klanten maar ook voor derden verzorgen wij graag het exporttraject. U kunt bij ons terecht voor export dienstverlening, transport naar het buitenland,enz. Bel/mail ons voor de mogelijkheden.

Ons autobedrijf is centraal gelegen in Nederland, te Wenum Wiesel en is goed bereikbaar. Bel gerust voor meer informatie en/of een afspraak